Het team

Mogen wij ons even voorstellen?

Dierenkliniek Maaswijk is een eerstelijns kliniek voor gezelschapsdieren in Spijkenisse. Ons team bestaat uit 2 dierenartsen en 3 paraveterinairen. Regelmatig zullen er ook stagiaires bij ons te vinden zijn.

De medewerkers van Dierenkliniek Maaswijk zijn:

Dierenarts Ariane van Leemputten

Vanaf mijn vierde droomde ik ervan om dierenarts te worden. In 1997 ben ik in Gent afgestudeerd en heb eerst een tijd waarnemingen gedaan. In 1999 ben ik voor Dierenkliniek de Perzikgaard gaan werken en heb uiteindelijk Dierenkliniek Maaswijk overgenomen. Geduld en aandacht voor de dieren en een goede communicatie met de baasjes vind ik heel belangrijk. Op medisch vlak gaan mijn interesses uit naar tandheelkunde, chirurgie en bijzondere dieren, maar eigenlijk vind ik alle dieren en elk aspect van het vak leuk. Ik ben 4 dagen per week aanwezig in de kliniek. De rest van mijn tijd besteed ik aan mijn man, kinderen en onze huisdieren: de kat Eva en de schildpad Stoffel.

Dierenarts Anneke van Stee

In 2003 studeerde ik af als dierenarts aan de Universiteit van Gent. Na enkele waarnemingen begon ik in 2004 als dierenarts bij Dierenartsencentrum Spijkenisse. Na 6 jaar daar gewerkt te hebben, ging ik aan de slag bij Dierenkliniek De Leyens in Zoetermeer. Vanaf 1 januari 2015 werd ik teamlid van dierenkliniek Maaswijk. Wat een heerlijk team om onderdeel van uit te maken! Mijn interesses zijn: dermatologie, chirurgie, oogheelkunde en konijnen. Vanwege mijn enorme interesse in de konijnen heb ik de cursus "exotic pets: medicine and surgery" van ESAVS (european school for advanced veterinary studies) gevolgd, daarnaast ga ik ook regelmatig naar het konijnen & knaagdierensymposium. Het is voor mij heerlijk om weer terug in Spijkenisse te werken en allicht zullen er klanten zijn, die mij nog herkennen van de tijd dat ik al in Spijkenisse werkzaam was. Zo ben ik dicht in de buurt bij mijn gezin en kan ik lekker met de fiets heen en weer naar het werk. Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen: Femke en Rick. Op maandag, donderdag en vrijdag ben ik aanwezig op de praktijk

 Team assistentes

Paraveterinair en Hoofdassistente Suzanne

Al heel lang wilde ik dierenartsassistente worden en waar een wil is, is een weg. Via de opleiding "Dierverzorging" waar ik in 2008 mijn diploma voor heb behaald, ben ik in contact gekomen met Dierenkliniek Maaswijk. Ik ben hier begonnen als stagiaire tijdens mijn opleiding "Paraveterinair" (Dierenartsassistente). Deze opleiding heb ik gevolgd op het ''Lentiz College'' in Maasland. Al mijn stages heb ik hier mogen uitvoeren. Na het behalen van mijn diploma in februari 2010 ben ik 5 dagen per week aanwezig en heb ik het reuze naar mijn zin! Ik geniet van elk onderdeel van mijn vak en wil mij graag blijven ontwikkelen. Via Hill's heb ik een cursus ''voeding'' gevolgd en behaald, vervolgens heb ik mij verdiept in het opleiden van stagiaires. Op dit moment ben ik mij al geruime tijd aan het specialiseren in ''Gedragtherapie voor katten''. Met als einddoel het diploma in 2016. Mijn inspiratie bron is en blijft hiervoor mijn eigen ''gekke'' kat Picasso.

Paraveterinair Virginia

Vanaf het moment dat ik kon lopen wilde ik maar één ding, en dat was dierenartsassistente worden. Daarom heb ik de opleiding "Paraveterinair" gevolgd op het Lentiz in Maasland. In mei 2012 ben ik afgestudeerd als Paraveterinair. Tijdens deze opleiding heb ik diverse stages gelopen waaronder ook in Dierenkliniek Maaswijk. Nadat ik deze opleiding succesvol heb beëindigd, ben ik direct gaan werken bij Dierenkliniek Maaswijk en ben ik hier op meerdere dagen te vinden. Momenteel ben ik bezig met een cursus trimmen en verder wil ik mij gaan specialiseren in dieetvoeding voor honden en katten. Zelf heb ik een Shih Tzu (Easy) en een valkparkiet (Rocky)

Paraveterinair Naomi

Al vanaf jongs af aan wist ik zeker dat ik met dieren wilde gaan werken. De opleiding Paraveterinair heb ik in 2010 afgerond. Na mijn afstuderen ben ik meteen aan de slag gegaan als dierenartsassistente in verschillende praktijken. Sinds februari 2016 ben ik met veel plezier te vinden als assistente bij dierenkliniek Maaswijk. In de toekomst hoop ik uiteraard nog veel meer leuke dingen te leren / mee te maken. Daarnaast wil ik graag in de toekomst verder leren en mij specialiseren in kattengedrag en anesthesie. Thuis heb ik ook gezellig wat dieren: een hond, Dano, 3 katten (Jerry,Lucky en Spikey), 2 konijnen (Milka & Bullit), vissen en vogels. Een gezellige dierentuin.
Facebook
Facebook
Instagram
Google+
Google+