Huisdieren ZorgPlan

HZP-banner

voordeelplan voor zorgeloos huisdierbezit

Een makkelijke manier om voor uw huisdier te zorgen

Het Huisdieren ZorgPlan is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de kosten van preventieve zorg voor uw huisdier over een heel jaar te spreiden. U betaalt maandelijks een vast bedrag via automatische incasso. Daarvoor ontvangt uw huisdier onder andere vaccinaties, anti-parasitaire middelen, gezondheidschecks en deskundig advies. Het Huisdieren ZorgPlan maakt het u gemakkelijk om het welzijn van uw huisdier te bewaken en geld te besparen!

Hoe werkt het Huisdieren ZorgPlan?

Door middel van automatische incasso wordt maandelijks een vast bedrag afgeschreven en kunt u, zonder aanvullende kosten, de producten uit het Huisdieren ZorgPlan op komen halen. Daarnaast krijgt u ook nog eens 10% korting op alle producten en diensten voor uw huisdier. Het Huisdieren ZorgPlan is geen verzekering, het is een abonnement op de preventieve zorg.

Wat biedt het Huisdieren ZorgPlan?

De jaarlijkse vaccinatie met een halfjaarlijkse controle door de dierenarts, daarnaast 2x per jaar een controle door de paraveterinair, bestaande uit controle van het gebit, advies over het gewicht, nagels knippen, en evt. anaalklieren legen. Bovendien kan de paraveterinair helpen bij het toedienen van de anti-parasitaire producten, die in het Huisdieren ZorgPlan zitten. Voor een heel jaar lang producten tegen vlooien (en teken bij de hond) en tegen wormen. Gratis chip bij de kat.Daarnaast 10% korting op alle producten en diensten voor uw huisdier, zoals consulten, voer en medicatie.

Aanmelden bij het Huisdieren ZorgPlan

Aanmelden is erg eenvoudig. Aan de balie kunt u de schriftelijke overeenkomst invullen en afgeven. De eerste maandelijkse termijn betaalt u direct aan de balie, daarna wordt het afgesproken maandelijkse bedrag via de bank geïncasseerd. Bij de eerste incasso zitten € 5 administratiekosten. De automatisch incasso gaat via een Engelse maatschappij.