Afvallen

Loopt uw hond/kat een verhoogd risico? Huisdieren met obesitas (overgewicht) leven korter. Ook is de kans op het verkrijgen van ernstige aandoeningen groter. Voorbeelden hiervan zijn: diabetes (suikerziekte), artrose, ademhalingsproblemen en hart- en vaatziekten. Uw hond of kat krijgt een dieet voorgeschreven wat speciaal gemaakt is om af te vallen. Light dieet is niet geschikt om af te vallen. De dieren krijgen langdurig minder calorieën. Ze krijgen tekorten en hongergevoel, wanneer ze op een light dieet gezet zijn. Metabolic van Hill's zorgt ervoor dat uw huisdier niet met een hongerig gevoel rondloopt en geeft zeer goede resultaten. Er bestaan ook snoepjes van, die u tussendoor kunt geven. Wij kunnen u hierbij op de volgende manieren helpen:

  • Indien uw huisdier overgewicht heeft ontwikkelen we voor uw dier een dieetplan.
  • Het gewicht van uw huisdier wordt bijgehouden en we begeleiden u en uw huisdier door middel van periodieke gewichtscontroles in de praktijk.
  • We kijken niet alleen naar het gewicht in kilogrammen, maar ook naar de grootte en lichaamsbouw van uw huisdier. Hiervoor gebruiken wij het 'Hill's Healthy Weight Protocol'.
  • Als extra ondersteuning maken wij een voor- en na-foto

 

Dit alles doen wij geheel kosteloos.  Ook als u niet meedoet met een afval-programma bent u natuurlijk het hele jaar welkom om uw huisdier GRATIS te laten wegen.